barl⚽️u.com

Për ditëlindje ti dëshiroj të gjitha të mirat e botës,...

Granit Xhaka, text's publication from 2018-05-20 09:36:41 :
Për ditëlindje ti dëshiroj të gjitha të mirat e botës, duke filluar me shëndet, lumturi, dashuri edhe harmoni në jetën tënde. Vazhdo dhe qëndro kështu si je, me plot kuptimin e fjalës je gjithçka për mua.
Të duam ne Familja jote pamasë dhe të falenderohem Ty edhe Nënës tonë për çdo sakrificë dhe sfidë që keni kaluar për ne, për të qëndruar aty ku jemi sot, fal juve.
Festofsh edhe shumë vite të tjera! Urime ditëlindjen të paqa gjithmonë Babi më i miri

Translate this publication :

The publication :

A publication from Granit Xhaka

GranitXhakaWelcome to the official Facebook page of Granit Xhaka // http://instagram.com/granitxhaka
#UnderArmour Athlete

Previous publications

2018-05-17 :
@granitxhaka

2018-05-14 :
I cant wait for the World Cup now

2018-05-13 :
We had to finish the season with this win for you, for us, for the boss #MerciArsène Thank you all...
See 2 photos

2018-05-12 :
Sorry Eddie

2018-05-10 :
Tonight is important for us. To represent Arsenal is not just playing football, also it's living the values of the...
More

See all publications

You can also be interested by

Timm Klose
2018-05-20 07:47:19

Greetings from the Tiger’s Nest!

Izet Hajrović
2018-05-19 21:39:54

Champions!!!

Stephan Lichtsteiner
2018-05-19 19:17:36

Emozioni uniche che si vivono solo in bianconero ⚫️⚪️⚫️⚪️
Unbeschreibliche Emotionen, wie man sie nur in schwarz-weiss erlebt ⚫️⚪️⚫️⚪️
Unbelievable emotions...
See the video

Stephan Lichtsteiner
2018-05-19 18:56:15

Un momento storico, i soliti 3 con il 7imo Scudetto

Yann Sommer
2018-05-19 18:05:21

P A S S I O N ⚽

See all publications from CH's players

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.