barl⚽️u.com

„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu...

Mergim Mavraj, text's publication from 2017-11-21 12:11:12 :
„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu dürfen, uns geht es viel besser als wir denken, Ihnen so viel schlechter als wir es uns vorstellen“

“E ndjej veten krenar që jam pjesë dhe ambasador i këtij projekti kaq të rëndësishëm dhe ambasador i këtij projekti kaq të rëndësishëm. Ne jemi shumë më mirë sesa mendojmë, ndërsa ata janë shumë më keq sesa mendojmë ne”

http://bit.ly/DeinAktionspaket

#jetimetEtiopi

Speisen für Waisen Islamic Relief Deutschland

Translate this publication :

The publication :

A publication from Mergim Mavraj

m.mavraj15This is the official Facebook Page of Mergim Mavraj

Previous publications

Message from Mergim Mavraj at 2017-11-152017-11-15 :
@mergimmavraj.15 #Instagram ✔️

Message from Mergim Mavraj at 2017-11-132017-11-13 :
🇦🇱❤️

Message from Mergim Mavraj at 2017-11-072017-11-07 :
Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin ❤️🇦🇱👐

Message from Mergim Mavraj at 2017-10-162017-10-16 :
#HSV 👏

Message from Mergim Mavraj at 2017-10-102017-10-10 :
Faleminderit të gjithëve për mbështetjen 👏 ❤️🇦🇱

See all publications

You can also be interested by

Ivan Balliu CampenyIvan Balliu Campeny
2017-11-11 17:49:56

Message from Ivan Balliu Campeny at 2017-11-11🇦🇱⚽️

Ivan Balliu CampenyIvan Balliu Campeny
2017-11-09 18:49:32

Message from Ivan Balliu Campeny at 2017-11-09😃🇦🇱

Ivan Balliu CampenyIvan Balliu Campeny
2017-10-08 11:41:54

Message from Ivan Balliu Campeny at 2017-10-08☕️☕️☕️

Ivan Balliu CampenyIvan Balliu Campeny
2017-10-06 21:50:53

Message from Ivan Balliu Campeny at 2017-10-06Debutimi me Kombëtaren..🇦🇱👐

Ivan Balliu CampenyIvan Balliu Campeny
2017-10-03 19:42:52

Message from Ivan Balliu Campeny at 2017-10-03😃🇦🇱👐

See all publications from AL's players

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.