barl⚽️u.com

Te ishin ende gjalle keta te dy sot Ballist Morina...

Mergim Mavraj, text's publication from 2017-07-30 11:10:23 :
Te ishin ende gjalle keta te dy sot Ballist Morina do te ishte ne shtepine dhe familjen e tij. Ku je o shtet, a nuk eshte biri yne ky?

#LiriPerBallistMorinen

Translate this publication :

The publication :

A publication from Mergim Mavraj

m.mavraj15This is the official Facebook Page of Mergim Mavraj

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.