barl⚽️u.com

„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu...

Mergim Mavraj, text's publication from 2017-11-21 12:11:12 :
„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu dürfen, uns geht es viel besser als wir denken, Ihnen so viel schlechter als wir es uns vorstellen“

“E ndjej veten krenar që jam pjesë dhe ambasador i këtij projekti kaq të rëndësishëm dhe ambasador i këtij projekti kaq të rëndësishëm. Ne jemi shumë më mirë sesa mendojmë, ndërsa ata janë shumë më keq sesa mendojmë ne”

http://bit.ly/DeinAktionspaket

#jetimetEtiopi

Speisen für Waisen Islamic Relief Deutschland

Translate this publication :

The publication :

A publication from Mergim Mavraj

m.mavraj15This is the official Facebook Page of Mergim Mavraj

Previous publications

2017-11-15 :
@mergimmavraj.15 #Instagram ✔️

2017-11-07 :
Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin ❤️

2017-10-16 :
#HSV

2017-10-10 :
Faleminderit të gjithëve për mbështetjen

2017-09-11 :
No one cares about them because it isn't #Paris or #london but I have to speak up for them because...
More

See all publications

You can also be interested by

Ivan Balliu Campeny
2017-10-08 11:41:54

☕️☕️☕️

Ivan Balliu Campeny
2017-10-06 21:50:53

Debutimi me Kombëtaren..

Ivan Balliu Campeny
2017-08-29 15:44:48

Ti shqiperi me jep nder

Ivan Balliu Campeny
2017-08-25 14:35:23

Shqipëri po vij!!!

Ivan Balliu Campeny
2017-08-19 09:03:28

Merci a tous!
See 2 photos

See all publications from AL's players

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.