barl⚽️u.com

Falë dëshmorëve të Kombit, sot festojmë të lirë ditën e...

Mergim Mavraj, text's publication from 2017-11-28 16:06:32 :
Falë dëshmorëve të Kombit, sot festojmë të lirë ditën e flamurit. E pacim përjetë ❤️

Translate this publication :

The publication :

A publication from Mergim Mavraj

m.mavraj15This is the official Facebook Page of Mergim Mavraj

Previous publications

2017-11-26 :
Hamburger SV 3-0 Hoffenheim ⚽️⚽️⚽️
See the video

2017-11-21 :
„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu dürfen, uns geht es viel besser als wir denken, Ihnen...
See the video

2017-11-15 :
@mergimmavraj.15 #Instagram ✔️

2017-11-07 :
Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin ❤️

2017-10-16 :
#HSV

See all publications

You can also be interested by

Ivan Balliu Campeny
2017-10-08 11:41:54

☕️☕️☕️

Ivan Balliu Campeny
2017-10-06 21:50:53

Debutimi me Kombëtaren..

Ivan Balliu Campeny
2017-08-29 15:44:48

Ti shqiperi me jep nder

Ivan Balliu Campeny
2017-08-25 14:35:23

Shqipëri po vij!!!

Ivan Balliu Campeny
2017-08-19 09:03:28

Merci a tous!
See 2 photos

See all publications from AL's players

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.