barl⚽️u.com

Vizita e Qabes e ben njeriun te perjetoje momente relaksi...

Mergim Mavraj, text's publication from 2017-12-25 10:45:01 :
Vizita e Qabes e ben njeriun te perjetoje momente relaksi e qetesie si argument edhe mrekulli qe e ben kete vend shenje prej shenjave te Zotit edhe argument i qarte i vertetesise se Islamit.

Faleminderit Zot qe ma mundesove; Faleminderit prinder qe dashurine per Zotin te une mbollet.
Allahu jua mundesofte te gjitheve.
Amin.

Mekkah 2017 ❤️❤️

Translate this publication :

The publication :

A publication from Mergim Mavraj

m.mavraj15This is the official Facebook Page of Mergim Mavraj

Previous publications

2017-11-28 :
Falë dëshmorëve të Kombit, sot festojmë të lirë ditën e flamurit. E pacim përjetë ❤️
See the video

2017-11-26 :
Hamburger SV 3-0 Hoffenheim ⚽️⚽️⚽️
See the video

2017-11-21 :
„Für mich eine große Ehre bei diesem Projekt mitmachen zu dürfen, uns geht es viel besser als wir denken, Ihnen...
See the video

2017-11-15 :
@mergimmavraj.15 #Instagram ✔️

2017-11-07 :
Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin ❤️

See all publications

You can also be interested by

Ivan Balliu Campeny
2017-12-24 20:57:06

Bon Nadal, Joyeux Noël!

Ivan Balliu Campeny
2017-10-08 11:41:54

☕️☕️☕️

Ivan Balliu Campeny
2017-10-06 21:50:53

Debutimi me Kombëtaren..

Ivan Balliu Campeny
2017-08-29 15:44:48

Ti shqiperi me jep nder

Ivan Balliu Campeny
2017-08-25 14:35:23

Shqipëri po vij!!!

See all publications from AL's players

We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. More.